Databehandling og Handelsbetingelser

DATABEHANDLING

Ordrer data beholdes på serveren 1 måned hvorefter det automatisk slettes

Der videre gives ikke oplysninger til 3.mand

HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser

Alm. forretningsbetingelser for handel på Modelstuff.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Modelstuff.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Modelstuff.dk

De oplyste persondata som afgives i forbindelse med købet, behandles i henhold til gældende lovgivning samt Modelstuff.dk’s Persondatapolitik.

Levering & forsendelse

Leveringstiden afhænger af den vare du bestiller. Er varen på lager er leveringstiden 2-3 hverdage ved bestilling inden kl. 13.30. For varer der er i restordre, oplyser vi forventet leveringstidspunkt via mail eller telefonisk henvendelse. Forsendelse sker med enten GLS eller DAO. 

Afhentning kan kun ske efter forudgående aftale.

Fragtpriser

Udregnes automatisk ud fra vægten på varen

Der opkræves ikke fragtgebyr for pakker du selv afhenter hos os.
 

Ved reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Modelstuff.dk skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen – og du skal hurtigst muligt rette henvendelse til Modelstuff.dk

Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Det kan f.eks. gøres vha. billeder eller video-optagelser.

Returnerede varer modtages KUN efter forudgående aftale. Vi anbefaler at retur-forsendelsen forsikres.

Det er dit ansvar, at varerne kommer frem i hel stand, sørg derfor for, at varen er emballeret godt, da vi ellers forbeholder os retten til at afvise at modtage/kreditere varen. I sådanne sager kan skaden dokumenteres med billeder, såfremt vi kan sende billederne til en gyldig mailadresse.

Reklamationsret

Modelstuff.dk yder 24 måneders reklamationsret ved forbrugerkøb for fejl ved leveringen. For virksomheder er reklamationsretten 6 måneder. Reklamationsretten dækker ikke ved almindelig slitage eller forkert brug. 

Ved 3D-printede produkter kan der forekomme unøjagtigheder og artefakter i overfladen. Ved 3D-Print af kundens egne filer eller filer fra eksterne hjemmesider(Thingiverse, Thangs o.lign) påtager vi os ikke ansvar for modellens mål, funktion eller pasform. Fejl der vil anerkendes som en reklamation vil være ting som: Lag-separation, forkert materiale, forkert farve, manglende dele eller forkert antal.

Ønsker du at gøre brug af reklamationsretten sendes en mail på kontakt@Modelstuff.dk eller kontakt på telefon

2830 4211. Du vil herefter modtage instrukser for returneringen eller udbedring.

Såfremt fejlen ikke skyldes forhold som er dækket af reklamationsretten, vil vi enten tilbyde at returnere varen, tilbyde reparation eller køb af en ny tilsvarende vare. Svarer du ikke retur indenfor 30 dage, forbeholder vi os ret til at kassere varen.

Hvis du har modtaget en vare, som er skadet under transporten, er det vigtigt, at du gemmer emballagen. Tag gerne billeder af forsendelsen inden du åbner den. Transportskader er som udgangspunkt en sag mellem dig og transportøren. Undtaget herfor er hvis varen er fejltagtigt emballeret fra vores side.

Fortrydelsesret

Modelstuff.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal Modelstuff.dk derfor underrettes herom, senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer.

Varer der er fremstillet eller tilpasset specielt til dig er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Det gælder f.eks. 3D-printede produkter. 

For at få det fulde beløb retur, skal du returnere varen i samme stand, som da du modtog den. Har varen været i brug, vil Modelstuff.dk foretage en værdiberegning i forhold til, hvilken værdi varen vil have ved gensalg.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Vi modtager ikke forsendelser, som er sendt ufranko eller pr. efterkrav.

Er varen betalt med overførsel til vores konto, beder vi dig vedlægge oplysninger om kontonr., hvortil beløbet for varen kan returneres.

Du bedes vedlægge oplysninger om ordren, f.eks. kopi af følgesedlen, samt skrive, hvorfor du returnerer varen. Dette er ikke et krav, men det mindsker ekspeditionstiden, så du hurtigere får dine penge retur.

Vi bestræber os på, at returnere dit tilgodehavende i løbet af 8-10 dage, men i perioder med ferie eller travlhed, kan der gå lidt længere.

Rettigheder & Copyright

Vi gør opmærksom på at 3D-Modeller du henter fra internettet kan være omfattet af copyright der gør det ulovligt at 3D-Printe dem. Vi påtager os ikke ansvar for at undersøge rettigheder til de filer du beder os 3D-Printe for dig. Det er således dit eget ansvar at dit 3D-Print ikke overtræder gældende lovgivning eller krænker ophavsretten for 3-part. Ved overtrædelse heraf vil du blive pålagt at holde Modelstuff.dk skadesløse i tilfælde af bod eller erstatning uanset om denne er pålagt ved en domstol eller indgået gennem forlig med den forurettede 3-part.

Pris og betaling

Alle priser vist i webshoppen, er som de er. da dette er en hobby virksomhed uden CVR nummer. Der tages forbehold for fejl i prisberegningen og for mellemsalg. En afgiven bestilling betragtes som et tilbud om køb, og er derfor først bindende når Modelstuff.dk har behandlet bestillingen og frigivet den til levering.

På Modelstuff.dk kan du bestille dine varer online og betale med:

·         MobilePay

·         Paypal

·         Bankoverførsel

Online betaling sker via sikker SSL-forbindelse.

EAN-nummer for elektronisk fakturering – IKKE MULIGT